Op zondag 7 mei aanstaande zal Servais Knaven uiteraard zelf meefietsen tijdens de 6e editie van de naar hem vernoemde toertocht. Naar verwachting zal hij de route van 85 km uitkiezen. U kunt met hem meefietsen!  

Ook Jan Siemons, Jos van Aert, Martin van Steen en Max van Heeswijk hebben al toegezegd naar Etten-Leur te willen komen. De Servais Knaven Classic is een toertocht voor wielerliefhebbers, waarbij gekozen kan worden tussen de afstanden 85 km, 125 km en 210 km. Tevens is er een mogelijkheid om deel te nemen aan een familietoertocht van 25 km. De routes lopen weer door mooie natuurgebieden. Dit jaar zijn deze mede uitgezet door Servais Knaven zelf. Waar voorheen alleen ‘goedkeuring’ aan Servais werd gevraagd, wilde hij dit jaar ook een flinke vinger in de pap. Hij heeft de organisatie uitstekend geholpen. De deelnemers zullen op plekjes komen, waar men mogelijk nog niet eerder is geweest. Zo loopt bijv. de 125 km route deels door België, door een mooie natuurlijke omgeving met weinig kruisingen en oversteekpunten. Deze route is zeer makkelijk te combineren met de 85 km route of de 25 km route De organisatie stelt de deelnemers in de gelegenheid om zelf hun route en afstanden samen te stellen.

Er is verzorging bij start en finish en bij de langste lus ook onderweg.
Start en finish zijn ook dit jaar weer bij HV Internos, Trivium 102 te Etten-Leur. Er is voldoende parkeergelegenheid en er is een bewaakte fietsenstalling voor wie na afloop op het gezellige terras nog wat na wil praten onder het genot van een hapje en een drankje. Starten kan 

De Servais Knaven Classic op social media