Tourclub DSE gaat voor Servais Knaven Classic vredesvuur ophalen.

De organisatie van de Servais Knaven Classic heeft de tourclub van DSE bereid gevonden om op zaterdag 26 oktober a.s. het Bevrijdingsvuur op te halen.

Het Vredesvuur, afkomstig uit de Franse stad Bayeux zal van Eindhoven naar Etten-Leur worden gebracht en hier worden overhandigd aan de lopers van de Roadrunners en av Achilles. De lopers brengen vervolgens het vuur van de Vloeiweide naar het Raadhuisplein om het daar aan onze burgemeester Miranda de Vries te overhandigen.

Het bestuur van de Servais Knaven Classic heeft besloten om ook een steentje bij te dragen aan de viering van 75 jaar bevrijding van Etten-Leur. Naast het halen van het vuur op zaterdag 26 oktober a.s. zal er tijdens de volgende editie van de Servais Knaven Classic op zondag 3 mei 2020 tevens een soort van bevrijdingstocht worden georganiseerd. Naast de traditionele afstanden van de Servais Knaven Classic zal er op 3 mei 2020 ook een kortere tocht langs oorlogsmonumenten en herinneringen in en rondom Etten-Leur worden georganiseerd.

De Servais Knaven Classic op social media